KIRIKKALE / MERKEZ - Zübeyde Hanım İlkokulu

Ock

Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Rıza Aydın öğrencimizin Milli Eğitim Müdürü olmak istiyorum demesi üzerine isteğini kırmayıp makamında koltuğuna oturmasına izin vermiştir. Bu nazik davranışından dolayı öğrencimiz çok mutlu olmuş ve unutamayacağı bir hatırası olmuştur.

Ock

2/D sınıfı öğrencimiz Hatice Buğlem Şahiner Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında düzenlenen Afiş Tasarım yarışmasında il genelinde 3. olmuştur. Ödülünü Milli Eğitim Müdürü Sayın Rıza Aydın ‘ dan almıştır.

Ock

Her sene madalyalarla dönen okulumuz bu sene de Rehber öğretmenimiz tarafından verilen Akıl ve Zeka Oyunları Kursu ile turnuvalara gayretli bir şekilde hazırlanıyor.

Ock

Anasınıfı öğrencilerimiz yeni yılı birbirinden güzel etkinliklerle karşıladırlar

Ara

Mobil Müze Çanakkale'ye gitmeden oranın ruhunu yaşatan, Çanakkale savaşı esnasında öne çıkan kahramanlıkları anlatan ve bu konuda çocuklarımıza farkındalık kazandıran bir müze gezisiydi.

Ara

Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlediği özel sporcular müsabakalarında özel eğitim öğretmenlerimiz Tuncay KILINÇ ve Hande BABUR AKİL rehberliğinde okulumuzun özel eğitim sınıfı öğrencilerinden Zeynep Nehir BÜYÜKKILIÇ ve Seyit Ömer KARAKAYA Bocce ve Atletizm branşlarında başarı elde etmiştir.

100. Yıl Marşı

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılı nedeniyle Türkiye genelinde "Yüzüncü Yıl Marş Yarışması" düzenlenmiş ve yarışmada seçilen  marşımızı dinlemek isteyenler için bağlantıları verilmiştir.

Ara

Anasınıfı C şubesi etkinliklere doyuyor. Hareket etkinliği, ponponlarla çizgi çalışması, Kızılay sanat etkinliği kapsamında ilk yardım çantası hazırlama, yaprakları renklerine ve büyük küçük orta olanlarına göre sınıflama, 10 Kasım panosu ve etkinlikleri, sonbahar etkinlikleri ve Türkçe etkinliği

Kas

"Küçük Kaşifler Projesi" kapsamında, okulumuz 3/C sınıf öğrencileri İl Eğitim Tarih Müzesini ziyaret ederek, geçmişten günümüze yolculuk yaptılar.

Kas

Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümü stajyer öğrencilerimiz 1. sınıflara "Snellen Göz Tarama Testi" uyguladılar. Bu sayede gözlerinde az veya çok kusur bulunan öğrenciler velilerine haber verilerek göz doktoruna yönlendirildiler.

Kas

ÇEDES Projesi Kasım ayı değerimiz olan "Özdenetim ve Sorumluluk" konulu okulumuz panosu hazırlanmıştır.

Kas

Okulumuzda açılan kurslardan biri olan Futbol Kursu, Futbol Antrenörü Erkan ÜNLÜ yönetiminde, okulumuzdaki öğrencilerle çalışmaları devam ediyor.

Kas

Rehberlik yıllık planında yer alan Kasım ayı konusu olan "Öz Disiplin Geliştirme" konulu rehberlik panosu düzenlendi.