KIRIKKALE / MERKEZ - Zübeyde Hanım İlkokulu

Kas

Okulumuzda açılan kurslardan biri olan Halkoyunları Kursu, Halk Oyunları Antrenörü Erkan TURGUT yönetiminde, kültürümüzü yaşatmanın ve değerlerimize sahip çıkmanın önemini de vurgulayarak okulumuzdaki öğrencilerle çalışmaları devam ediyor.

Ekm

Milletimizin büyük fedakarlıklarla Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kurduğu Cumhuriyet'in 100. yılı büyük bir çoşkuyla okulumuzda kutlandı.

Ekm

Okulumuz öğrencileri önce ÇÖK-KAPAN-TUTUN tekniğini sınıflarında uyguladı, sonra okulu kontrollü bir şekilde boşaltıp güvenli alan olan okul bahçesinde toplandı. Böylelikle deprem anında neler yapmaları gerektiğini uygulayarak öğrenmiş oldular.

Mrt

Okulumuz rehber öğretmeni Eyüp GÖKÇE'nin danışmanlığında katıldığımız Akıl ve Zeka Oyunları turnuvasında geleneği bozmadı. Her yıl madalyalarla dönen okulumuz, bu sene de Q-Bitz, Pentago ve Küre oyunu kategorisinin her birinde il ikinciliği madalyası aldı. Gayretli çalışmalarından dolayı rehberlik öğretmenimizi ve okulumuza bu başarıyı getiren öğrencilerimizi kutluyorum.

Mrt

2. sınıf öğrencilerimiz Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nü ziyaret edip, depremde ortaya koydukları yardımlar için itfaiye erlerine teşekkür ettiler. Ayrıca itfaiye hakkında bilgi edinip eğlenceli vakit geçirdiler.

Ock

Kırıkkale il müftüsü Hasan Hayri YAŞAR il müftülüğü kuran kurslarında üretilen atkı ve bereleri okulumuz birinci sınıflarında okuyan öğrencilerimize hediye ettiler. Ayrıca diğer sınıflarda öğrenim gören öğrencilerimize de şeker ikramında bulundular.

Ock

Geçen senenin 5 oyun kategorisinde 5 il birinciliği çıkaran okulumuz, bu sene de Rehber öğretmenimiz tarafından verilen akıl ve zeka oyunları kursu ile turnuvalara gayretli bir şekilde hazırlanıyor.